04 February 2009

Един агент от ДС за блоговете ...

Случайно преди около 2 седмици попаднах на една статия на г-н Кеворкян във в-к "Труд":



Що така не обичат "Интернеда" и блогърите тея бивши доносници и служители в ДС, не мога да разбера?!? ... и кой точно мръсен сапун подред се явява информацията поднесена от о.з. с псевдонима Димитър в тоновете статии и книги, които напоследък бълва в пресата и на книжния пазар в рОдината ??? И дали в първите 2 изречения гусина не говори за себе си ???

4 comments:

САНДО said...

Страхотно изказване, направо онемях! И каква култура само - цитира сценарий на американска комедия... Трябва да внимаваме, че следващия път може да цитира нещо още по-философско и да ни закопае - "Американски пай 3" или "Човекът-паяк 2"...

Наистина ми е приятно да усетя струящата от думите на Кеворк злоба, дължаща се на великото му безсилие! Той, офицерът от най-сатрапската организация на всички времена, пред която дори и Инквизицията прилича на самодейно мероприятие, е изгубил всякакъв контрол върху свободата на словото в интернет!
Горкичкият! Довършете го, за да не се мъчи!

Belomore said...

Ами, да не се мъчи...
Нека се мъчи, хак(ер) да му е! :)

Това е фИномен, който продължавам да не разбирам - как тези хора (бившата "номенклатура"), които сега живеят ужасно добре като за гнил капиталистически стандарт, дори по-добре отпреди, просто защото днешното битие предлага много повече благини, а вече не им се налага да спазват криво пролетарско приличие, днес продължават да страдат за отминалите времена.
Явно властта наистина е най-силният наркотик.

Belomore said...

Под властта имам предвид повсеместната такава, свързана със задължителна либофф към властимащия. Не просто една такава олигархо-демократична, където някакви навлеци смеят да заговорничат против негово величество султана!

САНДО said...

Тези хора са си просто сбъркани. Това е обяснението. В себе си носят някакъв особен вид ярост, която ги кара да мразят както себе си, така и себеподобните си. Цялата им система проповядва омразата, а и те самите са продукт на същия анти-хуманен механизъм, така че на мен лично ми е доста трудно да вляза в нечовешката логика, лишена от нравственост и чувство за справедливост.

Сравнението със секта е особено удачно - и при чекистите го има това преклонение пред гуруто, както и придруженият от преданост и сплотеност фанатизъм. Разберем ли кой е новият гуру, ще узнаем и за кого работят, и какви са им целите. Кой Ви е гуруто, товарищ Кеворкян? Не казва :-)))